EL BLOC DE LA AMISTAD,MI OTRO BLOC

Mis reciclados, para verlos clicar en la foto

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA
MI OTRO BLOC COCINANDO CON GLORIA

TAGS SCRAP

TAGS   SCRAP
Para verlos clicar foto

Pintura oleo y acuarelas

Pintura oleo  y acuarelas
Clicar imagen

diumenge, 5 d’abril del 2009

LA CUCA DE LLUM


Soteig , primer aniversari!!!

http://lacucadellum.blogspot.com/

En aquest link trobareu les bases.

3 comentaris:

Fils i robes ha dit...

He vist que estaves interesada en fer mitjons oi? Saps fer mitja? Es fan amb quatre agulles de dues puntes i la manera de fer-ho es començant per dalt del mitjó (per la goma)es un patró una mica llarg,si t'interesa t'el enviaré per email. Ja em diras quelcom.

Marta ha dit...

Hola Glòria, gracies pel teu comentari, a vegades saber que algú et dona suport anima a continuar. Quan recuperi la camera de fotos que les meves filles han extraviat penjaré fotos de cosetes que m'agrada fer, també m'encanta cuinar aixi que també penjarée receptes. He vist que t'agrada el camping, nosaltres també hi anem. A partir d'ara seguiré el teu bloc, ja et tinc a la meva llista i com ja t'he dit abans moltes gràcies!!!!!!

Marta ha dit...

Hola Glòria, acabo d'arrivar de treballar i he vist que m'has contestat, no et pots imaginar la il-lusió que m'ha fet. He llegit la teva entrevista, jo també em dic "soler", però com pot veure acabat amb r. El meu nom és marta, i lo de swett chocolate és perque com pots imaginar m'encanta la xocolata, cuinar-la i sobretot menjarme-la. He vist que treballes en el mon de la moda, una altre casualitat jo vaig estudiar disseny a l'institut feli a barcelona jo però no m'hi dedico, almenys a nivell professional però no ho descarto. Per cert lo de la plantilla és perque´, aquesta és la que em va agradar més de les que hi ha, he intentat buscar-ne d'altres però no m'en surto ja t'he dit que sóc un pel desastre amb tot això de la tecnologia, però ho tindré en compte. Moltes gràcies per tot i fins aviat, ara vaig a fer sopar que la meva filla petita em reclama. Una abraçada.