EL BLOC DE LA AMISTAD,MI OTRO BLOC

Mis reciclados, para verlos clicar en la foto

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA
MI OTRO BLOC COCINANDO CON GLORIA

TAGS SCRAP

TAGS   SCRAP
Para verlos clicar foto

Pintura oleo y acuarelas

Pintura oleo  y acuarelas
Clicar imagen

dimarts, 14 d’abril de 2009

VIURE PER RES O MORIR PER ALGUNA COSA VIVIR POR NADA O MORIR POR ALGUN MOTIVO


He après que ningúno és perfecte... fins que t'enamores.. He après que la vida es dura... però jo ho sóc més! He après que les oportunitats no es perden mai... les que tu deixes escapar les aprofita un altre. He après que quan sembres rancúnia i amargura... la felicitat se'n va a un altre lloc. He après que hauria d'utilitzar sempre bones paraules... perquè demà potser me les hauré d'empassar. He après que un somriure és un mètode econòmic... per millorar el meu aspecte. He après que no puc escollir com em sento.... però sempre hi puc fer alguna cosa..
He après que com menys temps malgasto... més coses faig.


( En castellano)

He aprendido que nadie es perfecto.. hasta que te enamoras.. He aprendido que la vida es dura... pero yo lo soy más! He aprendido que las oportunidades no se pierden nunca... las que tú dejas escapar las aprovecha otro. He aprendido que cuando siembras rencor y amargura... la felicidad se va a otro lugar. He aprendido que habría de utilizar siempre buenas palabras... porque mañana quizás me las habré de tragar. He aprendido que una sonrisa es un método económico... para mejorar mi aspecto. He aprendido que no puedo escoger como me siento.... pero siempre puedo hacer algo.. He aprendido que cuanto menos tiempo pierdo... más cosas hago.

4 comentaris:

SWEET CHOCOLATE ha dit...

hola gloria, moltes gracies per l'adreça, m'ho estic mirant i ara ja se quin és el problema, em sembla que quan trobo una plantilla que m'agrada i la grabo per posar-la al bloc, no se grabar-la amb format "xml" exactament no se el que faig malament però vaja ho aniré intentant. La setmana santa m'ha anat bé si no tenim en comte el temps, ah!! i la mona va quedar molt bona o almenys això és el que van dir els que se la van menjar. Quan aconsegueixi fer un bloc com déu mana ja hi posaré fotos de cosetes que cuino, m'agrada molt cuinar em sembla que ja t'ho vaig dir oi? no em voldria repetir. Desde que la meva mare em va comprar la thermomix m'ho passo teta, sobretot fent pastissos. Bé vaig a fer sopar, gracies per tot i de veritat que no et fas gens pesada, m'agrada saber que hi ha algú a l'altre banda i sobretot que et vol ajudar. GRACIES.

SWEET CHOCOLATE ha dit...

bon dia gloria, et deixo el meu mail, martasoler75@hotmail.com, martasoler75@gmail.com , com pots veure en tnc dos tria el que et vagi millor o el que t'agradi més. Una abraçada molt forta.

Sandra... ha dit...

Qué bueno leer todo ésto!!
Lo de la sonrisa, no sólo nos sirve para mejorar nuestra imagen, sino que también sirve para "ablandar a empleados públicos sin ganas de trabajar".
Generalmente acompaño a mi "buenos días" con una sonrisa y surte siempre buen efecto: logro que me atiendan sin ladrarme (como lo suelen hacer los empleados públicos acá en Argentina).
Un beso y gracias por este post♥

Ada ha dit...

Y tanto que funciona lo de la sonrisa, yo he comprobado que incluso si cuadno hablas por teléfono sonríes... tu interlocutor .. lo nota y es más simpático...

Me ha gustado esta entrada.
Besicos, Gloria.