EL BLOC DE LA AMISTAD,MI OTRO BLOC

Mis reciclados, para verlos clicar en la foto

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA
MI OTRO BLOC COCINANDO CON GLORIA

TAGS SCRAP

TAGS   SCRAP
Para verlos clicar foto

Pintura oleo y acuarelas

Pintura oleo  y acuarelas
Clicar imagen

dimecres, 4 de febrer del 2009

CENTRE DE MENORS SOTA SOSPITA

“LA CIUTAT DE TOTS”
Programa de radio del periodista Albert Castillon.Ha entrevistat una noia de 18 anys,
que els seus pares la van internar al centre reformatori “FONT FREGONA “ de Torrelles de Foix. Quan la van internar per indòmita i droga dicta tenia 15 anys.

Aquesta noia va patir humiliacions,mal tractaments ,la feien treballar de las 7 del mati fins la nit carregant carretons de pedres i descalça.

Els donaven pastilles triturades en un vas d’aigua que els deixaven bavejant i sense poder articular paraules. Quan els pares van anar al cap de tres mesos a veure-la, no la coneixien.

No cal dir que la van ajudar. Ara aquesta noia vol denunciar que , en el mencionat centre hi ha nens que no tenen ningú . I aquets orfes qui els defensa?. Escolta’n aquesta entrevista m’ha fet pensar em aquella pel.lícula...”EL castigo”
La diferencia es que sembla impossible que aquests fets passin a 50 km. de Cervelló. (El programa de Ana Rosa de tele 5 se’n va fer ressò .)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Un centre de menors no és pas una casa de colònies i les persones per a o per b que tenen la desgràcia d'anar ingressats una estada de ben segur que la desesperació dels seus familiars o tutors legals ho han aprovat inicialment. Recorda que es tracta de reconstruir un ésser humà que arriba amb MOLTS GREUS DÈFICITS i infinitats de problemes amb una edat molt i molt problemàtica.
Penso que en aquests indrets el dia a dia no deu ser fàcil per a ningú però m'agradaria pensar en la bona fe dels educadors (teòricament supervisats per l'administració).
Detesto que la premsa del cor i similars si posin pel mig amb l'única intensió de pujar les seves franjes d'audiència i no pas purament periodístiques en essència i usin la desgràcia de les persones per "vendre" televisió.
Sí és cert que hi ha maltractaments només la justícia és competent ara per ara per arradicar aquesta mala praxis.
Penso que per aprofundir més hauríem d'estar allà dins uns dies en pròpia carn, pensa que sempre hi ha dos versions i recorda la pressumpció d'innocència.
Tant de bo sigui un cas aïllat.
Felicitats pel teu post Glòria.

Gloria ha dit...

Moltes gracias Axorxat per el teu comentari.
Estic d’acord amb tu. Si son gent conflictiva no es pot anar amb “carantoñas”.
Petons!!