EL BLOC DE LA AMISTAD,MI OTRO BLOC

Mis reciclados, para verlos clicar en la foto

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA

L'ALTRE BLOC CUINANT AMB LA GLORIA
MI OTRO BLOC COCINANDO CON GLORIA

TAGS SCRAP

TAGS   SCRAP
Para verlos clicar foto

Pintura oleo y acuarelas

Pintura oleo  y acuarelas
Clicar imagen

diumenge, 31 de maig del 2009

dijous, 28 de maig del 2009

L'ACUDIT DEL MES DE MAIG

¿ Porqué Dios hizo primero al hombre y despues a la mujer??
Por que para hacer una obra maestra,se necesita siempre un borrador. (...)

III BERS & BLOGERS DONES EN XARXA III BERS & BLOGERS MUJERES EN RED




El pasat dia 22 de maig a la cerveseria Ba Ba re Ba del Passeig de Gracia de Barcelona,
va tenir lloc la tercera trobada de Bers & Blogers per noies.


dimecres, 27 de maig del 2009

ARTìsTiCa Cervelló 2009

ARTìsTiCa,es un projecte que ha surgit atraves dels tallers d'intenet de DONES en XARXA.

Dones pintores dels taller de:Cornellà ,Esplugas, Sant Andreu de la barca, Corbera i Cervelló,
municipis del Baix LLobregat. S'han reunit per exposar les sevas obres a la sala polivalent de la Biblioteca de Cervelló amb una exposició que porta el nom de ARTìsTiCa Cervelló que podreu visitar del 25 de maig al 5 de juny a horari de la biblioteca
.

A partir de los talleres de internet que ofrece la asociación Mujeres en Red, nació el proyecto de mujeres pintoras ,que con el nombre de ARTìsTiCa ,se ha llevado a término la inauguración
de la exposición de pinturas al oleo y acuarelas, en la sala polivalente de la Biblioteca municipal de Cervelló, provincia de Barcelona.

dimarts, 26 de maig del 2009

EL BLOC FA QUE LES COSES SENZILLES DE LA VIDA QUOTIDIANA PRENGUIN IMPORTÀNCIA

La Glòria amb la monitora del seu taller ,la Patricia.

(En castellano) (clicar para activar en castellano)


Entrevista a Trini Solé, bloguera i alumna dels tallers de Dones en Xarxa



Es diu Trinitat Solé Serrat però, si navegues per Internet i has visitat la nostra bloguesfera , la coneixeràs com a Glòria. Ella és l’autora de El Bloc de la Gatona i una de les alumnes dels tallers de Dones en Xarxa més avantatjades.
La Glòria (perquè així és com vol que la coneixem) va néixer a Molins de Rei el 15 de juliol del 1945, però viu a Cervelló des de fa quaranta anys. Està casada i té un fill, que també explica les seves coses a la xarxa a través d’un bloc .


Tot i que va començar fent un curs de Secretariat, al final fou el món de la moda el que la va atraure, i es va convertir en Professora de Tècniques del Vestir, treballant per a un taller d’Alta Costura durant vint-i-cinc anys.


Actualment és mestressa de casa i dedica el seu temps a aficions com ara la pintura, la lectura, les manualitats, al seu gat, que l’apassiona, i últimament a Internet.



Va ser durant la realització del Taller Activisme 2.0 de Dones en Xarxa que la Glòria va crear el seu primer bloc i, des de llavors, no ha parat d’actualitzar-lo. També fou una de les convidades a la recent trobada de blogueres que va organitzar la nostra associació, el I Beers & Blogs per a Dones .
Per si això fos poc, la Glòria és la presidenta de l’Associació d’Activitats Artístiques, una entitat cervellonenca sense ànim de lucre que organitza tallers de pintura a l’oli, dibuix, ceràmica i escultura dos dies a la setmana. També col·labora activament amb el Casal de la Dona de Cervelló , impartint tallers de cuina, costura i pintura.
Dona jovial, generosa i amb un esperit de superació com a poques, la Glòria va acollir a Dones en Xarxa a la seva pròpia casa on, el passat 22 de gener, va tenir lloc la següent entrevista:





¿Quan va ser la primera vegada que vas entrar a Internet? Va ser durant el Taller Dona Connecta’t de Dones en Xarxa. Abans d’aquest curs, només entrava a Internet per mirar el correu electrònic. No tenia ni idea de navegar.


¿Què és el que més t’agrada de la xarxa? En primer lloc, el fàcil accés i, desprès, la gran quantitat d’informació gratuïta que es pot obtenir.


¿Quin tipus de pàgines sols visitar? Jo, sobre tot, busco notícies i informació en general a través de Google.


¿Quines eines utilitzes amb assiduïtat? El correu electrònic, els blogs, fa poc he après a entrar als fòrums... una mica de tot. Depèn del meu estat d’ànim.





Com vas conèixer la nostra associació? Per mediació del Casal de la Dona de Cervelló. Ens van dir que Dones en Xarxa oferia uns tallers gratuïts per aprendre a navegar per Internet i allà estava jo, en primera fila, per apuntar-me.


¿Què et sembla el nostre projecte Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes? És un projecte extraordinari! Ens ha obert un ventall de possibilitats molt ampli a totes les dones. Ens ajuda a desenvolupar-nos intel·lectualment. Jo, amés, com a mestressa de casa, em trobo especialment beneficiada ja que, degut a la nostre missió, no tenim tantes oportunitats d’accedir al món del coneixement i la informació com les dones que provenen, per exemple, del món de la cultura. De totes maneres, per a moltes dones, la xarxa és un espai desconegut. És necessari que es promocionin les noves tecnologies ja des de l’institut.


¿Què t’ha semblat el taller de Dones en Xarxa en el que has participat? Un taller formidable! Personalment, estic gratament sorpresa perquè, a la societat actual, qualsevol curset o taller que vulguis fer té un preu i, en canvi, Dones en Xarxa ens està oferint uns tallers gratuïts d’un contingut instructiu molt interessant. Aprofito per agrair-vos la formació que he obtingut, doncs, si no hagués estat pel taller de Dones en Xarxa mai m’hagués aventura’t a navegar per Internet. Amés, la tallerista que vam tenir, la Patrícia, val un imperi!


¿El recomanaries? I tant que sí, de tot cor.





¿Per què t’agrada tant escriure al teu bloc? Et diré, sense voler semblar cursi, que el bloc m’ha portat un aire nou. És com si s’hagués obert una finestra que m’ha mostrat un món nou. ¿T’ho creuràs si et dic que m’ha canviat el concepte que tenia de la meva vida? He trobat sentit a les petites coses de la rutina diària que, abans de tenir el bloc, no els hi donava importància. El bloc fa totes aquestes coses importants. Tot té un mèrit. Em sento feliç. Em sento realitzada. És el que em faltava.


¿Quin tipus de contingut podem trobar al teu bloc? El bloc l’he creat per explicar les meves aficions. S’hi poden trobar efemèrides, manualitats, receptes de cuina, pintura, comentaris de llibres que he llegit, algun vídeo, música, l’acudit del mes (perquè no ens tenim que oblidar de somriure…). En fi, estic molt il·lusionada i, poc a poc, aniré introduint més temes. Procuraré fer un bloc amè.


¿Quines conclusions vas treure de la trobada de blogueres organitzada per Dones en Xarxa? Va ser una trobada molt enriquidora. I totes les blogueres, molt acollidores. Es notava que hi havia molt entusiasme i ganes de fer coses. En fi, una trobada amena. I una cosa important: l’oportunitat de fer noves amistats.

Què li diries a les dones perquè s’animin a connectar-se? Que no perdin temps. Que s’apuntin als tallers, no importa que no tinguin massa experiència amb l’ordinador. Els hi canviarà la vida, perquè és com una teràpia. I ho dic per experiència. Ànim i endavant!


Moltes gràcies, Glòria! Gràcies a vosaltres per l’oportunitat que m’heu brinda’t de poder expressar-me.

dijous, 21 de maig del 2009

FALLECE LA ABUELA BLOGUERA A LOS 97 AÑOS

Maria Amelia Lopez , conocida internacionalmente como " La abuela bloguera" falleció en Muxia (a Coruña) a los 97 años
La anciana se hizo famosa por el bloc " A mis 95 Años". El acceso de Maria Amelia a internet se produjo gracias a un nieto que le regaló el bloc con motivo de su cumple años , para que contase sus vivencias y no se sintiese tan sola ,ya que todas sus amigas habian fallecido y "tenia la moral caida". Maria Amelia recupero el hambre por la vida atraves de las paginas de su bloc. D.E.P.

TAG PILUKI


Piluki ha dejado este Tag tan chulo para que nos vayamos conociendo entre todas un poquito mas.
A mi me lo ha mandado MARISA.

Y como todo Tag tiene sus pequeñas reglas.

1.-Enlazar el bloc que te lo ha otorgado
2.-Publicar las reglas
3.-Escribir siete cosas sobre ti
4.-Pasarlo a seis personas

Siete cosas de una misma:
Nacida en Molins de Rei provincia de Barcelona hace 60años
Residente en Cervelló provincia de Barcelona hace 40 años desde que me case
Tengo un hijo de 36 años.
Soy presidenta de la Asiciación de Actividades Artisticas de Cervelló
Adoro a los gatos tengo dos "pipo" y "rovello"
Tengo pasion por los mercadillos y las antiguedades
Me gusta leer sobre todo cuando estoy de camping.
Se lo paso a : Mª del Carmen, Conral, Sandra, Marga's Happy,Estibalitz, Aurora Patch.

dilluns, 18 de maig del 2009

ASSOCIACIÓ DE DONES DE CERVELLÓ

TALLER DE COSTURA
ELS DIJOUS DE 17 a 19 hores
COM ES CUS UN BOTO???
COMO SE COSE UN BOTON??

dissabte, 16 de maig del 2009

MANUALITAT, MANUALIDAD




SAL CUENCO REVERSIBLE
como se hace? sigue el tutorial pinchando el ling

dijous, 14 de maig del 2009

BOOKCROSSING A MOLINS DE REI

La Biblioteca Pau Vila de Molins de Rei, va engegar el moviment bookcrossing.
Amb un "alliberament " masiu de llibres.
http://es.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing

PACHWORK PAPER PIECING

Primer bloc del sal casetes.( casitas)
Tutorial Anna manu-Patch

dilluns, 11 de maig del 2009

ENRIQUETA MARTI LA VAMPIRA DE BARCELONA


Los sucesos terribles que a continuación se describen tuvieron lugar en la Barcelona de primeros del siglo XX. La protagonista de los mismos es Enriqueta Martí Ripollés, “la ogresa”, “la Vampira del Carrer Ponent
”, que tenía 43 años cuando los hechos salieron a la luz mostrando un mundo marginal, destapado por el testimonio de esta mujer de aspecto inquietante, extraño. Enriqueta Martí fue la autora de crímenes nefandos contra niños de corta edad. A unos los arrastró a la prostitución, a otros los mató para fabricar todo tipo de elaborados mágicos con sus restos. El caso de la vampira de Barcelona mantuvo en vilo a toda España sacando a la luz una extraña historia en la que se mezclan de forma horrenda el crimen, la prostitución y la brujería. En realidad el caso de Enriqueta Martí no corresponde a un caso de vampirismo, salvo que sean ciertos los rumores según los cuales la propia Enriqueta, llevada por sus prácticas curanderiles, se hubiera convertido en adicta a la sangre.

dissabte, 9 de maig del 2009

50 ANYS " AL VENT" LA VEU D'UN POBLE [ LA VOZ DE UN PUEBLO]

Ramon Pelegero Sanchis, Raimon (Xàtiva, 1940). En poco tiempo, 'Al vent' se convertiría en el mayor grito de esperanza, de libertad, de rebeldía, de lucha por la democracia de una generación que encontró en la sencilla pero directa letra de esta canción inspiración para oponerse a la dictadura. Ocurrió en el año 1959
Al vent, la cara al vent, el cor al vent, les mans al vent, els ulls al vent, al vent del món. I tots, tots plens de nit, buscant la llum, buscant la pau, buscant a Déu, al vent del món. La vida, ens dóna penes ja al nàixer és un gran plor,la vida pot ser eixe plor,però nosaltres al vent...

Al viento, la cara al viento , el corazón al viento,las manos al viento,los ojos al viento,al viento del múndo. I todos,todos llenos de noche,buscando la luz,buscando la paz,buscando a Dios,en el viento del múndo.Lavida nos da penas ya al nacer es un gran llorar,la vida puede ser este llorar, pero nosotros al viento,la cara al viento...

divendres, 8 de maig del 2009

dijous, 7 de maig del 2009

MANUALITAT EN TEMPS DE CRISI RES ES MESQUI, MANUALIDAD EN TIEMPO DE CRISIS NADA ES DESPRECIABLE

Una manualitat en temps de crisi es , que la materia prima no ens comporti cap despessa.
Aqueste manualitat es tracta de fer un coixi per les agulles amb capse incorporada.

De una llaune de pinya un cop buide i neta,es talla la circumferencie amb un retall de roba i es fa el coixi.
Es forre l'interior,que fara de capse.
Qedant una manualitat economica i divertida.


El tema es, que una manualidad en tiempo de crisis,la materia prima no represente un gasto.
Esta manualidad se trata de hacer un porta acericos,de una lata vacia de piña.
Con un retal de tela se hace el porta acericos,se forra la lata,que hara de cajita,
y se coloca encima el porta acericos . Quedando una vez terminado como la foto de
la izquierda.( Quedando una manualidad entretenida,y economia)



(Clicar en la foto )

dissabte, 2 de maig del 2009

ASSOCIACIÓ ACTIVITATS ARTISTIQUES


El dia 15 d'abril vam començar el taller de patchword els dimarts a la tarde,a la Associació de Activitats Artistiques de Cervelló.
El pasado dia 15 de abril en la Asociación de Actividades Artisticas de Cervelló ,dio comienzo un taller de patchword
los martes por la tarde

PATCHWORD SOBRE CARTRÒ PLUMA

Patchword por incisión
( clica imagen)